Massasje

BEHANDLING TID PRIS

Rygg & nakkemassasjeRYGG & NAKKEMASSASJEAvslappende og effektiv massasje med fokus på spenninger og stram muskulatur Book nå!

25min 540,-

Rygg & nakkemassasjeRYGG & NAKKEMASSASJEAvslappende og effektiv massasje med fokus på spenninger og stram muskulatur Book nå!

40min 680,-

AromamassasjeAROMAMASSASJEMassasje med tilpassede eteriske oljer til dine behov. Behandlingen er avslappende, vitaliserende, forebygger stress og løsner opp spenninger. Fokusområder er rygg, nakke, skuldre, ben og armer. Book nå!

50min 985,-

AromamassasjeAROMAMASSASJEMassasje med tilpassede eteriske oljer til dine behov. Behandlingen er avslappende, vitaliserende, forebygger stress og løsner opp spenninger. Fokusområder er rygg, nakke, skuldre, ben, føtter, armer, hender og ansikt. Book nå!

70min 1560,-

Klassisk massasjeKLASSISK MASSASJEDenne massasjen er dypgående og fokusområder er rygg, nakke, ben og armer. Book nå!

50min 885,-

Hot stone massasjeHOT STONE MASSASJEI Hot- stone terapi kombineres massasje og terapeutiske varme steiner ( vulkanske steiner ). Massasje med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen. Denne behandlingen gir energi og setter i gang sirkulasjonen. Book nå!

80min 1320,-
 Muskel og kroppsmassasje  50min  995,-
 Kopping  25min  540,-

Ansikt & hodebunnsmassasjeANSIKT & HODEBUNNSMASSASJEAvslappende og stimulerende massasje for ansikt og hodebunn. Book nå!

20min 475,-
 Fotmassasje  25min  540,-
 Ekstra tid  pr.10min  220,-