Spesialbehandlinger

BEHANDLING TID PRIS

Guinot hydradermieGUINOT HYDRADERMIEHydradermie er en behandling som stimulerer celleproduksjonen. Den strammer opp ansiktshuden samt muskulaturen i dybden ved hjelp av galvanisk strøm. Passer alle hudtyper, men meget effektiv på pigmentering, fuktfattig hud, den reparerer og regenererer. Inkluderer øyne. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum og dagkrem. Kur 6 ganger: 8950,- Book nå!

75min 1595,-

Guinot hydradermie kurGUINOT HYDRADERMIE KURHydradermie er en behandling som stimulerer celleproduksjonen. Den strammer opp ansiktshuden samt muskulaturen i dybden ved hjelp av galvanisk strøm. Passer alle hudtyper, men meget effektiv på pigmentering, fuktfattig hud, den reparerer og regenererer. Inkluderer øyne. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum og dagkrem. Kur 6 ganger: 8950,- Book nå!

6x75min 8950,-

Guinot hydradermie liftGUINOT HYDRADERMIE LIFTDette er en avslappende favorittbehandling hos Anybody. Behandlingen visker vekk dehydrerte linjer og ansiktet får et løft. Ansiktsmuskulaturen blir spenstig og gir huden ny energi. Etter første behandling ses merkbare resultater. Eksklusive produkter sluses ned i huden ved hjelp av galvanisk strøm. Inkluderer øyene. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum, dagkrem. Kur 6 ganger: 11500,- Book nå!

75min 1990,-

Guinot hydradermie lift kurGUINOT HYDRADERMIE LIFT KURDette er en avslappende favorittbehandling hos Anybody. Behandlingen visker vekk dehydrerte linjer og ansiktet får et løft. Ansiktsmuskulaturen blir spenstig og gir huden ny energi. Etter første behandling ses merkbare resultater. Eksklusive produkter sluses ned i huden ved hjelp av galvanisk strøm. Inkluderer øyene. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum, dagkrem. Kur 6 ganger: 11500,- Book nå!

6x75min 11500,-

Spesial øyebehandling med hydradermieSPESIAL ØYEBEHANDLING MED HYDRADERMIEBehandlingen gir fastere, klarere og friskere hud. Synlige resultater allerede fra første behandling. Book nå!

40min 790,-

Decleor aromaplastie experience DECLEOR AROMAPLASTIE EXPERIENCEDecleor baseres på det beste innen aromatiske oljer og planteteknologi. Produktene er av høy kvalitet og har en unik penetreringsevne. En fantastisk, velduftende og avslappende behandling for de som er 40+. Behandlingen innledes med ryggmassasje, rens og dyprens av ansikt, dobbel maske, hånd og arm massasje samt avsluttende krem.! Book nå!

75min 1450,-

Decleor Or excellence antiageDECLEOR EXCELLENCE ANTIAGEDecleor baseres på det beste innen aromatiske oljer og planteteknologi. Produktene er av høy kvalitet og har en unik penetreringsevne. En fantastisk, velduftende og avslappende behandling for de som er 50+. Behandlingen innledes med ryggmassasje, rens og dyprens av ansikt, bobbel maske, hånd og arm massasje samt avsluttende krem.! Book nå!

75min 1450,-