Ansiktsbehandlinger

BEHANDLING TID PRIS

Klassisk ansiktsbehandlingKLASSISK ANSIKTSBEHANDLINGHuden renses i dybden og passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, grundig hudanalyse, peeling, damp og utrensning, maske og avsluttende krem. Book nå!

50min 995,-

Klassisk ansiktsbehandlingKLASSISK ANSIKTSBEHANDLINGHuden renses i dybden og passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, grundig hudanalyse, peeling, damp og utrensing, maske, massasje og avsluttende krem. Book nå!

80min 1395,-
 Dyprens  45min 895,-
 Dyprens for ungdom/student (13-24år)  45min  750,-

LunchbehandlingLUNCHBEHANDLINGBehandlingen består av rens, peeling, maske og passer alle hudtyper. Book nå!

25min 540,-

Spesial øyebehandling i forbindelse med ansiktsbehandlingSPESIAL ØYEBEHANDLING I FORBINDELSE MED ANSIKTSBEHANDLINGFantastisk behandling for huden rundt øynene. Inneholder rens, maske, krem med regenererende massasje. Anbefales sammen med ansiktsbehandling. Book nå!

30min 310,-

Spesialmaske i behandlingSPESIALMASKE I BEHANDLINGAnybody benytter merkene Decleor, PRIORI, Guinot og Babor. Har du en favorittserie, gi gjerne beskjed om det ved bestilling av time. Book nå!

30min 225,-
Makeup dag 30min 565,-
Makeup kveld 45min 765,-
Makeup veiledning 45min 865,-
Makeup i forbindelse m/ behandling 20min 375,-