Spesialbehandlinger

BEHANDLING TID PRIS

Guinot hydradermieGUINOT HYDRADERMIEHydradermie er en behandling som stimulerer celleproduksjonen. Den strammer opp ansiktshuden samt muskulaturen i dybden ved hjelp av galvanisk strøm. Passer alle hudtyper, men meget effektiv på pigmentering, fuktfattig hud, den reparerer og regenererer. Inkluderer øyne. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum og dagkrem. Kur 6 ganger: 5625,- Book nå!

60min 1250,-

Guinot hydradermie kurGUINOT HYDRADERMIE KURHydradermie er en behandling som stimulerer celleproduksjonen. Den strammer opp ansiktshuden samt muskulaturen i dybden ved hjelp av galvanisk strøm. Passer alle hudtyper, men meget effektiv på pigmentering, fuktfattig hud, den reparerer og regenererer. Inkluderer øyne. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum og dagkrem. Kur 6 ganger: 5625,- Book nå!

6x60min 5625,-

Guinot hydradermie liftGUINOT HYDRADERMIE LIFTDette er en avslappende favorittbehandling hos Anybody. Behandlingen visker vekk dehydrerte linjer og ansiktet får et løft. Ansiktsmuskulaturen blir spenstig og gir huden ny energi. Etter første behandling ses merkbare resultater. Eksklusive produkter sluses ned i huden ved hjelp av galvanisk strøm. Inkluderer øyene. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum, dagkrem. Kur 6 ganger: 7200,- Book nå!

80min 1600,-

Guinot hydradermie lift kurGUINOT HYDRADERMIE LIFT KURDette er en avslappende favorittbehandling hos Anybody. Behandlingen visker vekk dehydrerte linjer og ansiktet får et løft. Ansiktsmuskulaturen blir spenstig og gir huden ny energi. Etter første behandling ses merkbare resultater. Eksklusive produkter sluses ned i huden ved hjelp av galvanisk strøm. Inkluderer øyene. Behandlingen består av rens, peeling, hydradermie, massasje med kremmaske, maske, serum, dagkrem. Kur 6 ganger: 7200,- Book nå!

6x80min 7200,-

Spesial øyebehandling med hydradermieSPESIAL ØYEBEHANDLING MED HYDRADERMIEBehandlingen gir fastere, klarere og friskere hud. Synlige resultater allerede fra første behandling. Book nå!

40min 790,-

Crash behandling BaborCRASH BEHANDLING BABORVåre terapeuter gir huden din et oppløft med edle dråper fra Babors ampulleserium. Behandlingen består av 7 fantastiske ampuller som gir huden din ny glød. Passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, peeling, ampuller, maske og dagkrem med massasje. Book nå!

80min 1290,-

HSR med spesialmaskeHSR MED SPESIALMASKEEksklusiv antirynkebehandling for 50+. Passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, peeling, maske, ampulle/serum, dagkrem med massasje Book nå!

80min 1390,-

Carita complete lift behandlingCARITA COMPLETE LIFTCarita er prestisjefylte og eksklusive produkter basert på avansert teknologi. Passer for de som er 30+. Virker utrensende, lifting og antiage. Behandlingen består av rens, drenerende og avgiftende peelingmassasje, dyprens med spesialapparat, innslusing av spesialserum, muskelstimulering og lifting, massasje, maske samt avsluttende krem. Ren luksus, velvære og oppløftende resultat i en og samme behandling! Book nå!

120min 2600,-

Carita lift behandlingCARITA LIFTCarita er prestisjefylte og eksklusive produkter basert på avansert teknologi. Passer for de som er 30+. Virker utrensende, lifting og antiage. Behandlingen består av rens, drenerende og avgiftende peelingmassasje, innslusing av spesialserum, muskelstimulering og lifting, maske samt avsluttende krem. Ren luksus, velvære og oppløftende resultat i en og samme behandling! Book nå!

90min 1990,-

Decleor aromaplastie experience DECLEOR AROMAPLASTIE EXPERIENCEDecleor baseres på det beste innen aromatiske oljer og planteteknologi. Produktene er av høy kvalitet og har en unik penetreringsevne. En fantastisk, velduftende og avslappende behandling for de som er 40+. Behandlingen innledes med ryggmassasje, rens og dyprens av ansikt, dobbel maske, hånd og arm massasje samt avsluttende krem.! Book nå!

90min 1450,-

Decleor Or excellence antiageDECLEOR OR EXCELLENCE ANTIAGEDecleor baseres på det beste innen aromatiske oljer og planteteknologi. Produktene er av høy kvalitet og har en unik penetreringsevne. En fantastisk, velduftende og avslappende behandling for de som er 50+. Behandlingen innledes med ryggmassasje, rens og dyprens av ansikt, bobbel maske, hånd og arm massasje samt avsluttende krem.! Book nå!

90min 1450,-