Spa pakker

BEHANDLING TID PRIS

KroppsinnpakningKROPPSINNPAKNINGBehandlingen inneholder scrub, dusj, kroppsmaske og dusj. Velg mellom: – Energigivende – Avgiftende og oppstrammende – Fuktighetsgivende – Mot hudproblem som psoriasis og eksem – Muskelavslappende Book nå!

60min 1190,-

Cellulittkur 10 gangerCELLULITTKUR x10Denne pakken inkluderer konsultasjon med fokus på kosthold og hjemmeprodukter. Vi anbefaler en cellulitte diett for å oppnå optimal effekt. Denne ekspresspakken går over 10 dager. Inkluderer hjemmeprodukter. 30 min massasje med anti cellulitt ampulle på utsatt område, innpakning, dusj og anti cellulitt krem. Vi anbefaler Anybody scrub og dusj ved første behandling. Book nå!

10x90min 14500,-

Halvdags SPAHALVDAGS SPAUnn deg noe ekstra i hverdagen! Behandlingen innledes med scrub og dusj, anti – stress massasje 80 min og parfinvoks. Velg mellom hender eller føtter. Behandlingen avsluttes i avslappingsavdeling Book nå!

150min 2100,-

Heldags SPAHELDAGS SPA – INKLUDERT LUNCHUnn deg noe ekstra i hverdagen! Behandlingen innledes med scrub og dusj, innpakning og dusj, anti stress massasje 80 min, enkel lunch, Klassisk ansiktsbehandling 50 min og fotpleie med parafinvoks. Behandlingen avsluttes i avslappingsavdeling Book nå!

5timer 4300,-

Meg og Deg SPAMEG & DEG SPADel SPA behandlingen med en venn eller kjæreste. Scrub og dusj, innpakning og dusj, antistress massasje 50 min og parafinvoks – velg mellom hender eller føtter. Book nå!

150min 4100,-

Snart MammaSNART MAMMAAnybody klassisk ansiktsbehandling 50 min, korrigering av bryn og farge av vipper og bryn, parafinvoks hender og føtter Book nå!

120min 1600,-

Snart MammaSNART MAMMAAnybody Spa manicure med Shellac, Spa pedicure med Shellac, Lunchbehandling ansikt, farging av vipper og bryn samt korrigering. Book nå!

180min 2200,-

Snart PappaSNART PAPPADenne pakken innledes med Anybody rygg / nakke 30 min, Lunchbehandling ansikt med øyebehandling. Book nå!

120min 1330,-

Snart PappaSNART PAPPAPakken innledes med Anybody anti – stress massasje som inkluderer maske på rygg, ansikt og hodebunnsmassasje, Pedicure og Lunchbehandling ansikt. Book nå!

180min 2310,-

Damenes aftenDAMENES AFTENMinimum 5 til 8 personer. Unn deg og dine venninner eller gode kollegaer en ettermiddag / aften fylt med luksus og velvære. Pakken inkluderer: – Snaks og noe godt i glasset – Minibehandlinger: massasje og ansikt – Parafin voks for hender eller føtter – Kaffe eller te – Konkurranse: Vinn en luksusbehandling for dine hender inkludert Shellac Damenes Aften kan ikke bookes online, ring klinikken for bestilling.

180min 690,- pr.pers

Luksuspakke 1 BrudLUKSUSPAKKE 1 BRUDKlassisk ansiktsbehandling 50 min, Permanentfarge av vipper og bryn m/ korrigering, Scrub til kropp og dusj, Antistress massasje 50 min, Frukt og forfriskninger. Book nå!

180min 2570,-

Luksuspakke 2 BrudLUKSUSPAKKE 2 BRUDSpa manicure m/ Shellac, Spa Pedicure m/ Shellac, Parafinvoks til hender og føtter, Frukt og forfriskninger. Book nå!

180min 2240,-

Skreddersy din egen pakkeSKREDDERSY DIN EGEN PAKKE!Velg minimum 4 behandlinger og få 15% avslag Frukt og forfriskninger er inkludert. Book nå!