Massasje

BEHANDLING TID PRIS

Rygg & nakkemassasjeRYGG & NAKKEMASSASJEAvslappende og effektiv massasje med fokus på spenninger og stram muskulatur Book nå!

30min 500,-

Rygg & nakkemassasjeRYGG & NAKKEMASSASJEAvslappende og effektiv massasje med fokus på spenninger og stram muskulatur Book nå!

40min 620,-

AromamassasjeAROMAMASSASJEMassasje med tilpassede eteriske oljer til dine behov. Behandlingen er avslappende, vitaliserende, forebygger stress og løsner opp spenninger. Fokusområder er rygg, nakke, skuldre, ben og armer. Book nå!

60min 895,-

AromamassasjeAROMAMASSASJEMassasje med tilpassede eteriske oljer til dine behov. Behandlingen er avslappende, vitaliserende, forebygger stress og løsner opp spenninger. Fokusområder er rygg, nakke, skuldre, ben, føtter, armer, hender og ansikt. Book nå!

90min 1560,-

Klassisk massasjeKLASSISK MASSASJEDenne massasjen er dypgående og fokusområder er rygg, nakke, ben og armer. Book nå!

60min 895,-

Hot stone massasjeHOT STONE MASSASJEI Hot- stone terapi kombineres massasje og terapeutiske varme steiner ( vulkanske steiner ). Massasje med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen. Denne behandlingen gir energi og setter i gang sirkulasjonen. Book nå!

80min 1290,-

SjokolademassasjeSJOKOLADEMASSASJEAvslappende og antidepressiva massasje for hele kroppen. Book nå!

50min 910,-

SjokolademassasjeSJOKOLADEMASSASJEAvslappende og antidepressiva massasje for hele kroppen. Book nå!

80min 1310,-

Anti – stress massasjeANTI – STRESS MASSASJEBeroligende og avstressende massasje på baksiden av kroppen. Avsluttes med muskelavslappende leiremaske på rygg samt hodebunn og ansiktsmassasje. Book nå!

50min 990,-

Anti – stress massasjeANTI – STRESS MASSASJEBeroligende og avstressende massasje for hele kroppen. Avsluttes med muskelavslappende leiremaske på rygg samt hodebunn og ansiktsmassasje. Book nå!

80min 1350,-

Ansikt & hodebunnsmassasjeANSIKT & HODEBUNNSMASSASJEAvslappende og stimulerende massasje for ansikt og hodebunn. Book nå!

20min 475,-
Scrub, dusj & krem 30min 750,-
Dette kan bestilles i tillegg til din massasje:
Scrub, dusj 30min 495,-
Rens, Ansiktsmaske & krem 350,-
Ansikt og hodebunnsmassasje 20min 390,-