For mannen

BEHANDLING TID PRIS

Basic Facial TreatmentBASIC FACIAL TREATMENTHuden renser i dybden og passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, grundig hudanalyse, peeling, damp og utrensning, samt maske og avsluttende krem. Book nå!

50min 950,-

Basic Facial Treatment LUXBASIC FACIAL TREATMENT LUXHuden renser i dybden og passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, grundig hudanalyse, peeling, damp og utrensning, samt maske og avsluttende krem. Book nå!

80min 1150,-

Quick facialQUICK FACIALDenne behandling består av rens, peeling, maske og passer alle hudtyper. Book nå!

30min 500,-

Quick facial LUXQUICK FACIAL LUXDenne behandling består av rens, peeling, maske og passer alle hudtyper. Book nå!

40min 540,-

Just 4 the eyesJUST 4 THE EYESFantastisk behandling for huden rundt øynene. Inneholder rens, maske, krem med regenererende massasje. Anbefales sammen med ansiktsbehandling. Book nå!

30min 540,-

Anti age treatmentANTI AGE TREATMENTEksklusiv antirynkebehandling. Behandlingen gir fastere, klarere og friskere hud. Book nå!

90min 1300,-

Purifying treatment facePURIFYING TREATMENT FACEUtrensende og avgiftene behandling som gir et rent og fresht utseende. Book nå!

60min 920,-

Peeling treatment face 30%PEELING TREATMENT FACE 30%Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtper; anti-age, pigmentering, sensitive hud, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min 540,-

Peeling treatment face 50%PEELING TREATMENT FACE 50%Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtper; anti-age, pigmentering, sensitive hud, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min 980,-

Peeling rygg 30%PEELING RYGG 30%Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtper; anti-age, pigmentering, sensitive hud, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min fra 790,-

Peeling rygg 50%PEELING RYGG 50%Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtper; anti-age, pigmentering, sensitive hud, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min fra 1140,-

Detox treatment bodyDETOX TREATMENT BODYKroppsinnpakning- Behandlingen inneholder scrub, dusj, kroppsmaske og dusj Velg mellom: -Energigivende -Avgiftende og oppstrammende -Fuktighetsgivende -Mot hudproblem som psoriasis og eksem – Muskelavslappende Book nå!

60min 1390,-

Rygg & nakkemassasjeRYGG & NAKKEMASSASJEAvslappende og effektiv massasje med fokus på spenninger og stram muskulatur Book nå!

30min 500,-

Sport massasje ryggSPORT MASSASJE RYGGAvslappende og effektiv massasje med fokus på spenninger og stram muskulatur Book nå!

40min 620,-

Aroma massasjeAROMA MASSASJEMassasje med tilpassede eteriske oljer til dine behov. Behandlingen er avslappende, vitaliserende, forebygger stress og løsner opp spenninger. Fokusområder er rygg, nakke, skuldre, ben og armer. Book nå!

60min 895,-

Aroma massasjeAROMA MASSASJEMassasje med tilpassede eteriske oljer til dine behov. Behandlingen er avslappende, vitaliserende, forebygger stress og løsner opp spenninger. Fokusområder er rygg, nakke, skuldre, ben, føtter, armer, hender og ansikt. Book nå!

90min 1560,-

Klassisk massasjeKLASSISK MASSASJEMassasjen er dypgående og fokusområder er rygg, nakke, ben og armer. Book nå!

60min 895,-

Anti-stress massasjeANTI-STRESS MASSASJEBeroligende og avstressende massasje på baksiden av kroppen. Avsluttes med muskelavslappende leirmaske på rygg samt hodebunn og ansiktsmassasje. Book nå!

50min 990,-

Anti-stress massasjeANTI-STRESS MASSASJEBeroligende og avstressende massasje for hele kroppen. Avsluttes med muskelavslappende leirmaske på rygg samt hodebunn og ansiktsmassasje. Book nå!

80min 1350,-

quick manicure 4 menQUICK MANICURE 4 MENBehandlingen inneholder lett stell av dine negler, filing og forming, rensing av negleplate samt neglebånd. Book nå!

30min 390,-

Manicure 4 menMANICURE 4 MENSkjem bort dine hender! Vi begynner behandlingen med oppvarmet håndbad, peeling, filing og forming, rensing av negleplate samt neglebånd, håndkrem med massasje. Book nå!

60min 590,-

Spa pedicureSPA PEDICUREEn eksklusiv fotbehandling som gir føttene det lille ekstra. Behandlingen består av fotbad, peeling, klipping av negler, fjerning av hard hud, fotmaske og krem med massasje. Book nå!

60min 750,-

Enkel fotpleieENKEL FOTPLEIEFokus på problemområder Book nå!

30min 395,-

FotpleieFOTPLEIEKlassisk fotpleie som inneholder fotbad, klipping, filing av negler samt neglebånd, fjerning av hard hud og fotkrem og massasje. Book nå!

60min 645,-
Voks skuldre 10min 210,-
Voks rygg & skuldre 40min 550,-
Voks mage 20min 295,-
Voks bryst 20min 295,-
Voks mage & bryst 40min 510,-
Korrigering / styling av bryn 20min 195,-
Korrigering / styling av bryn m/farge 30min 395,-