Elizabeth Arden PRO behandlinger

BEHANDLING TID PRIS

Elizabeth Arden PRO pensling step 1 30%ELIZABETH ARDEN PRO PENSLING Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtyper, anti-age, pigmentering, sensitive, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min 540,-

Elizabeth Arden PRO pensling step 1 30% kur 5 gangerELIZABETH ARDEN PRO KUR 5 GANGERElizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtyper, anti-age, pigmentering, sensitive, dehydrert hud, acne og grove porer. Denne behandlingen består av: rens, Aha pensling, rens, serum, dagkrem Ved kur benyttes peel pads i tillegg for en ekstra boost til huden. Book nå!

5x30min 2160,-

Elizabeth Arden PRO pensling step 2 50%ELIZABETH ARDEN PRO PENSLING Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtyper, anti-age, pigmentering, sensitive, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min 980,-

Elizabeth Arden PRO pensling step 2 50% kur 3 gangerELIZABETH ARDEN PRO PENSLING Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtyper, anti-age, pigmentering, sensitive, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

3x30min 2690,-
Elizabeth Arden PRO pensling Decollete step 1, 30% 30min 540,-
Elizabeth Arden PRO pensling Decollete step 1, 30% kur 5stk 5x30min 2160,-
Elizabeth Arden PRO pensling Decollete step 2, 50% 30min 980,-
Elizabeth Arden PRO pensling Decollete step 2, 50% kur 2stk 3x30min 2690,-
Elizabeth Arden PRO pensling Ansikt, hals, decollete step 1, 30% 40min 760,-
Elizabeth Arden PRO pensling Ansikt, hals, decollete step 1, 30% kur 5stk 5x40min 3260,-
Elizabeth Arden PRO pensling Ansikt, hals, decollete step 2, 50% 40min 1190,-
Elizabeth Arden PRO pensling Ansikt, hals, decollete step 2, 50% kur 3stk 3x40min 3210,-

Elizabeth Arden PRO pensling rygg step 1 30%ELIZABETH ARDEN PRO PENSLING Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtyper, anti-age, pigmentering, sensitive, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min fra 790,-

Elizabeth Arden PRO pensling rygg step 2 50%ELIZABETH ARDEN PRO PENSLING Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtyper, anti-age, pigmentering, sensitive, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

30min fra 1140,-

Elizabeth Arden PRO pensling hender 30%ELIZABETH ARDEN PRO PENSLING Elizabeth Arden PRO bygger på den aller siste kunnskapen innen hudvitenskap og innovasjoner knyttet til ingredienser og teknologier. Passer alle hudtyper, anti-age, pigmentering, sensitive, dehydrert hud, acne og grove porer. Book nå!

20min 480,-