Ansiktsbehandlinger

BEHANDLING TID PRIS

Klassisk ansiktsbehandlingKLASSISK ANSIKTSBEHANDLINGHuden renses i dybden og passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, grundig hudanalyse, peeling, damp og utrensning, maske og avsluttende krem. Book nå!

50min 950,-

Klassisk ansiktsbehandlingKLASSISK ANSIKTSBEHANDLINGHuden renses i dybden og passer alle hudtyper. Behandlingen består av rens, grundig hudanalyse, peeling, damp og utrensing, maske, massasje og avsluttende krem. Book nå!

80min 1150,-

Anybody SpesialANYBODY SPESIALBehandlingen innledes med rygg/nakke massasje som etterfølges av en klassisk ansiktsbehandling samt forming og farge av bryn. Produkter velges etter behov. Massasje av ansikt, nakke og skuldre. Behandlingen avsluttes med spesialmaske. Book nå!

120min 1720,-

Anybody SignaturANYBODY SIGNATURBehandlingen består av en klassisk ansiktsbehandling, forming samt farge av vipper og bryn. Massasje av ansikt, nakke og skuldre. Behandlingen avsluttes med spesialmaske. Book nå!

90min 1490,-

LunchbehandlingLUNCHBEHANDLINGBehandlingen består av rens, peeling, maske og passer alle hudtyper. Book nå!

30min 500,-

Lunchbehandling m/nakke & skuldermassasjeLUNCHBEHANDLING M/NAKKE & SKULDERMASSASJEBehandlingen består av rens, peeling, maske og passer alle hudtyper. Book nå!

40min 540,-

Spesial øyebehandling m/nakke & skuldermassasjeSPESIAL ØYEBEHANDLING M/NAKKE & SKULDERMASSASJEFantastisk behandling for huden rundt øynene. Inneholder rens, maske, krem med regenererende massasje. Anbefales sammen med ansiktsbehandling. Book nå!

30min 540,-

Spesial øyebehandling i forbindelse med ansiktsbehandlingSPESIAL ØYEBEHANDLING I FORBINDELSE MED ANSIKTSBEHANDLINGFantastisk behandling for huden rundt øynene. Inneholder rens, maske, krem med regenererende massasje. Anbefales sammen med ansiktsbehandling. Book nå!

30min 310,-

Hudanalyse & produktveiledningHUDANALYSE & PRODUKTVEILEDNINGHudanalyse & produktveiledning. Book nå!

15min 195,-

Spesialmaske i behandlingSPESIALMASKE I BEHANDLINGAnybody benytter merkene Decleor, Carita, Elisabeth Arden PRO, Guinot og Babor. Har du en favorittserie, gi gjerne beskjed om det ved bestilling av time. Book nå!

30min 195,-
Makeup dag 30min 565,-
Makeup kveld 45min 765,-
Makeup veiledning 45min 865,-
Makeup i forbindelse m/ behandling 20min 350,-